Yenilmezler 4 Endgame 2019

Yenilmezler 4 Endgame 2019

Bu filme oy vermek ister misiniz?

#1
Yenilmezler 4 filminin konusu ise; “Avengers Infinity War”un ardından pek çok süper kahraman küle dönmüş durumdadır. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury Mervel’in süper kahramanalrı, Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ne sahip olması ile birlikte kendi dengesini kurması sonucunda yolun sonuna gelmiş ve tüm bu gelişmelerden sonra dünyada tamamı ile bir umutsuzluk hâkimdir.
Dünya da kalan süper kahramanlar kendi yaslarını tutmaya çalışırken, Iron ve Nebula ise kontrolsüz bir şekilde hareket eden uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda akıbetleri belli olmayacak bir şekilde sürüklenirler. Süper kahramanlar takımı için işler olabildiğince sorun bir hal alır. Fakat Kuantum Bölgesi’nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, herkes için yep yeni bir umut haline dönüşecektir. Bu umut ışığı ise giderek daha büyük bir etki sağlıyor.

Dünya üzerinde kimsenin varlığı hakkında herhangi bir bilgisi olmadığı yerler, farklı kahramanlar ve evrenlerin var olduğunu öğrenen takım, Thanos’un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en önemli ve insanlığın kaderini değiştirecek bir mücadeleye girişirler. Hayatlarında değer verdikleri birçok şeyi kaybeden kahramanların artık intikam almak vakti çoktan gelmiştir. Fakat bu yolda hala çok büyük tehlikeler ve bilinmezlikler onları bekliyor.

Güncelleme: 30-03-2020

Işıkları Kapat Pinterest'de Paylaş

Yenilmezler 4 Endgame 2019 Filmi Hakkında

Tür:

Film Konusu: